Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Обединение на почтените хора в момента е невъзможно, защото

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Обединение на почтените хора в момента е невъзможно, защото
Коментари Харесай

Герджиков: Чух невероятни неща за себе си, всичките са лъжи

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Обединение на почтените хора сега е невероятно, тъй като ни съставляват партии. Няма различен метод да оцелеем в демокрацията, сподели претендентът за президент проф. Анастас Герджиков по БТВ. 

" Тези партии са стигнали до там в разделянето и опълчването, че гледат единствено партийния си интерес и това се отнася за всички партии. И по тематиките по които няма спор, те основават спор между тях. При представянето на моята кандидатура да вземем за пример стана тъкмо по този начин. 

Аз се изкушавах от концепцията вицепрезидент да ми бъде визш боен, само че по-подходяща ми се стори жена, която е дейна. Запознах се с госпожа Митева във военния клуб. Никой не приема елементарно, аз самият си давах сметка за последствията. 

Това е жертва. Аз бях подготвен да приема последствията, но чувам страшни неща за себе си, всичи са неистини, те наскърбяват и групите, с които ме съпоставят. Мислех, че мога да жертвам персонални ползи, само че това визира и хората към мен, а аз не желая да жегвам други хора.

Сравняваха ме с избрани етнически групи, аз не съм българо-мохамеданин, за какво този човек счита, че това е засегнатост, във Facebook го четох... " - споделя Герджиков.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР